Nyheder

FutureLink på Facebook

Futurelink Solutions

FutureLink gruppen udvikler og distribuere BatchFlow platformen.
Futurelink Solutions
Futurelink Solutions
Er det okay at spare 5 kroner på bilagstransaktionen, når du rent faktisk kan spare 250 kroner på timelønnen et andet sted i værdi-/omkostningskæden?

Vi oplever ofte, at der kan være en stor og nogle gange ensidig fokus på selve transaktionsomkostningen ved at håndtere bilag - måske fordi at det er (forholdsvist) nemt at gå ind og måle på, hvor mange bilag, der ryger igennem systemet.

Men hvad med lønomkostningerne i forhold til de hænder, der er koblet på opgaven?

Har du taget det med i beregningen? 🤔

Her bliver det måske nok lidt mere diffust fordi at personen/personerne også sidder med andre opgaver, og man måske mener, at det er sværere at måle på.

Her mener vi, at det er vigtigt at skelne mellem, at det kan være diffust/sværere at måle på og at det er helt umuligt. Sidstnævnte er sjældent tilfældet, og et eller andet sted kan man altid regne sig frem til estimerede besparelser.

Så husk at tænke timelønnen ind i en eventuel optimering af de manuelle processer og hvad det kan indebære af besparelsespotentiale 👍

Uanset hvad, så vil det i hvert fald som minimum give dig et bedre helhedsbillede i.f.t. hvad det koster at håndtere et bilag - både manuelt og via automatisering.

#erp #automatisering #roi
Futurelink Solutions
Futurelink Solutions
ERP webinar: Effektiviser din hverdag❗

Tirsdag, den 23. februar kl. 15.00 kan du få inspiration og idéer til, hvordan du og din SMV-virksomhed kan effektivisere dine leverandørfakturaer, din lønkørsel og ordrestyring.

Der afholder FutureLink Solutions et gratis inspirationswebinar i samarbejde med Mark Parrish fra Zenegy og Christian Ruggeri fra ordrestyring.dk.

Idéen er at vi deler ud af erfaringer, viden og idéer til, hvordan du kan digitalisere en række af dine forretningsprocesser med henblik på dels at blive mere effektivt og ultimativt også øge din konkurrenceevne, ved at du har en så effektiv administrativ maskine som muligt.

Webinaret tager en times tid, og der er rig mulighed for at du kan stille spørgsmål undervejs.

Det koster ikke noget at deltage i webinaret, og kræver kun at du tilmelder dig via linket her:

https://my.demio.com/ref/FEaSYSeRffkcStxN

På gensyn tirsdag, den 23. februar kl. 15.00.

#erp #digitalisering #effektivisering
Futurelink Solutions
Futurelink Solutions
Hvor bevidst er du om at få skræddersyet specifikke funktioner i dine it-systemer kontra at vente på at funktionerne bliver en del af standardproduktet?

Det siger sig selv, at det koster ekstra penge (og måske endda mange), hvis du ønsker at få indarbejdet særlige former for funktionalitet i eksempelvis dit ERP-system eller et system til styring af dine leverandørfakturaer og kreditkortomkostninger.

Til gengæld får du indført den ekstra funktionalitet hurtigere, og i en form som er præget af, hvad du helt præcist ønsker. Dermed kan du sandsynligvis også høste optimeringsgevinster og forbedre effektiviteten hurtigere.

Omvendt kan du gå efter, at skræddersyet funktionalitet bliver en del af standardproduktet, og måske kan købes indenfor rammerne af en eller anden form for abonnementsmodel.

I den sammenhæng er du selvfølgelig nødt til at tage fat i leverandøren, og høre om de vil dele deres roadmap med dig.

Måske er ny funktionalitet lige om hjørnet.

Måske sker der ikke noget før om et halvt eller helt år.

Men uanset hvad, så giver denne tilgang dig et mere nuanceret grundlag at træffe beslutning ud fra.

#erp #skræddersyet #standardprodukt
Futurelink Solutions
Futurelink Solutions
CASH FLOW IS KING: Du har sikkert hørt ordsproget med at "Cash is King", men i disse tider skal det måske ændres til at "Cash flow is King", da cash flow og likviditetsstyring er blevet en endnu vigtigere disciplin at mestre.

Det gælder både i forhold til at tjekke op på rettidig betaling af de fakturaer, som I har sendt til jeres kunder, men også i forhold til leverandør- og omkostningsfakturaer.

Formålet med sidstnævnte handler om at sikre, at du rent faktisk benytter de kreditdage, som din leverandører tilbyder dig.

Dette er værd at nævne fordi, at vi ofte oplever, at der kan være en ensidig fokus på, at få rykket for betaling af kundefakturaerne, men der kan også være ekstra cash flow at arbejde med ved at få registreret de korrekte forfaldsdatoer i jeres fakturaflow- og ERP-system.

Du kan også overveje, om det kan give mening at forsøge på at forhandle nye betalingsbetingelser med kunder.

I disse krisetider kan der være mere velpolstrerede virksomheder, der klassisk set har forlangt meget lange betalingsfrister, men som måske er indstillet på at forkorte disse for at give en hjælpende hånd.

HVAD VIL DU FORESLÅ?
Har du forslag og idéer til, hvordan der kan arbejdes med forbedring af cash flow?

#cashflow #likviditet #likviditetsstyring
Futurelink Solutions
Futurelink Solutions
Futurelink Solutions
Har du fået justeret på antal kørte kilometer på leasingbilen efter det aktuelle kørselsbehov sikkert er blevet en hel mindre i.f.m. krisen?

Og hvad med de softwarelicenser, som I betaler for hver måned? Matcher de rent faktisk antallet af medarbejdere som I har ansat?

Mange af disse koster måske kun 100-200 kroner om måneden, men når man begynder at gange det op med antallet af brugere og aftaler, ja, så kan det hurtigt løbe op i større beløb.

Nogle af besparelserne kan sikkert høstes med forholdsvis kort varsel, bl.a. diverse abonnementsordninger.

Eksempler på omkostninger, der kunne tjekkes op på:

▪️ Afmelde abonnementer/licenser, der ikke bruges.
▪️ Tilpasse licensordninger til at matche antallet af brugere.
▪️ Tilpasse forsikringer til at matche det aktuelle behov.
▪️ Indarbejde systemer til styring af kreditkort med godkendelsesflow.
▪️ Tjekke om I betaler for softwarefunktionalitet som I har adgang til i forvejen (betaler I for Slack men I har allerede adgang til Teams via jeres Microsoft 365 abonnement?).

Har du idéer til andre områder med besparelsespotentiale?

#effektivisering #optimering #besparelser #batchflow4

KOM GODT I GANG – RING PÅIkon-Telefon70 22 98 00

KOM GODT I GANG – RING PÅ

Ikon-Telefon70 22 98 00

Vi sidder klar ved telefonen og hjælper jer godt i gang med at bruge elektronisk fakturering. Har I endnu ikke en BatchFlow-løsning, så kommer vi gerne ud til jer, eller laver en web-demo af vores produkter.