Reference

Brandfix A/S er en dansk beauty virksomhed, som arbejder med udvikling af brands og produkter til det europæiske marked. Virksomheden, som i dag har 25 ansatte, er bl.a. ejet af Dansk Ejerkapital og drives fra domicilet i Viby Jylland.

"Lettere kontering og er mere intuitivt end SAP B1"

Sådan udtaler CFO Lars Ole Kamp fra Brandfix om hvad andre SAP B1 kunder kan få glæde af ved at bruge Batchflow fra FutureLink Solution.

Lars roser også godkendelsesflowet med overblik for hvem har købt hvad, godkendelse af bilag og beløbsgrænser, som har sparet meget tid fra da det hele foregik på mail. Ligesom følelsen af at have ryggen fri som økonomichef. For med opsætningen af godkendelsesforløb og beløbsgrænser, så er det bestyrelsens opgave, at definere hvad eks. vis direktøren må godkende.

“Ubetinget en af de bedste IT leverandører vi har stødt på!” Sådan uddyber CFO Lars Ole Kamp fra Brandfix samarbejdet med FutureLink Solutions. For som add-on til SAP BusinessOne har Brandfix implementeret Batchflow. Lars roser især integrationen, som noget af det bedste. Grunden herfor skyldes at udviklerne hos FutureLink forstår ERP systemet SAP BusinessOne.

Teamet i Futurelink takker for positiv feedback, og det fremtidige samarbejde.