De 4 trin, der kan digitalisere og automatisere dit fakturaflow

Den seneste udgave af Europa-Kommissionens måling af digitaliseringen i EU viser, at Danmark indtager førstepladsen når det gælder digitalisering foran Finland, Sverige og Nederlandene.

Men selvom tallene viser, at vi er bedst i EU, oplever vi i FutureLink Solutions, at der stadigvæk er et stort digitaliseringspotentiale i de danske virksomheder.

Idéen med denne guide er, at give dig inspiration til, hvordan du kan komme i gang med digitaliseringen af dit fakturaflow eller optimering af dit nuværende digitaliseringssetup.

Onboard selv eller skræddersyet af os?

Du kan her vælge at onboarde selv eller kontakte os for et løsning forslag og rådgivning.

Prøv selv og du får en gennemprøvet løsning med en masse funktionalitet, som passer til din ERP platform samt processer.

Hvor bevidst er du om at få skræddersyet specifikke funktioner i dine it-systemer kontra at vente på at funktionerne bliver en del af standard løsningen?
Det siger sig selv, at det koster ekstra penge, hvis du ønsker at få indarbejdet særlige former for funktionalitet i eksempelvis dit ERP-system eller et system til styring af dine leverandørfakturaer og kreditkortomkostninger.

Til gengæld får du indført den ekstra funktionalitet hurtigere, og i en form som er præget af, hvad du helt præcist ønsker. Dermed kan du sandsynligvis også høste optimeringsgevinster og forbedre effektiviteten hurtigere.

Uanset hvad, så giver denne tilgang dig et mere nuanceret grundlag at træffe beslutning ud fra.

da_DKDanish