Reference

BE Installationer A/S med 120-130 mand er en moderne håndværkervirksomhed indenfor fagentrepriserne el og VVS. Der leveres entrepriser indenfor nybyggeri, samt serviceaftaler og løbende serviceopgaver fra hovedkontoret i Viborg og satellitterne Sunds, Sørvad og Skals.

Et nødvendigt onde vendt til øget digitalisering og daglig effektivitet!

“Overskueligt system, som er nemt at arbejde med!” Deler Brian Bryrup. som er administrerende direktør i BE Installation A/S. For tilbage til 2019 hvor Business Central sammen med Minuba ordresystem blev implementeret, blev det klart for Brian, at der manglede funktionalitet til bilagshåndteringen og godkendelsen af de mange indkøb hos El og VVS leverandørerne. Her købes der løbende ind på projektnumre, som skal fordeles på de forskellige projekter og opgaver.

Batchflow opleves af medarbejdere og ledelse, som et intuitivt og nemt system at benytte. For den daglige mail med bilag til godkendelse giver et effektivt løft, også når der er nye medarbejdere.

Ligeledes oplevede Brian, at FutureLinks medarbejdere fra starten af var gode til at møde ønsker om automatisering med ordrenummer og godkendelsesflow. Godkendelsesflowet sker også automatisk på beløbsgrænser, såfremt antal vareenheder på ordren passer, og ekstra godkender på de større beløb hos direktøren giver også ro i maven hos revisoren.

Supporten roses for at være tilstedeværende og nemme at få adgang til hvis der en sjælden gang opleves et nedbrud eller spørgsmål.

Brian deler dette gode råd til andre kunder:
“Få en snak med en anden kunde med samme setup af 3 systemer – som her Minuba, Business Central og Batchflow for at holde fokus på hvad der udveksles af data”

El og VVS branchen er kendt for den store mængde af indkøbsordrer og høje grad af digitalisering med faste varenumre og processer med indkøb og vareforsendelser.

Teamet i Futurelink takker for positiv feedback, og det fremtidige samarbejde.